Monday, November 10, 2008

Kursus lagi...

Assalamualaikum...

Hari ni sampai Rabu (10hb-12hb) aku kena pergi Kursus Pemantapan Guru j-QAF siri akhir kat Glory Beach Resort, Port Dickson... dah nama kena bertugas... takleh nak excuse dah.

Minggu ni la yang paling mencabar. Paling sibuk kat sekolah. Kena siapkan buku program utk Kem Bestari Solat Perdana Derah Klang...pastu kena wat Multimedia utk Hari Anugerah sekolah.. tapi yg tu mugnkin tak sempat sebab lambat bagitau...Hari Anugerah 12hb...hari ni aku dah nak ke PD. Nape wat mesyuarat lambat... kesian cikgu Saufi kena wat sorang2... maaf ye cikgu.

Lagi pulak, isteri kat rumah tengah batuk2 serius. malam tak boleh tidur...alhamdulillah tak mabuk sangat...cuma pening2 kepala kalau tak pekena (minum) Ali Cafe... hmmm.. yg heran nya, nape la aku yg pagi2...uwek uwek.. morning sickness...terbalik kot yer... buat kali yang ketiga dalam hidup aku...utk anak yang ketiga...Takpe... perkongsian susah senang

Jap lagi dah nak bertolak ke PD...bahan tak update lagi...moga2 takde masalah masa nak present nanti. Risau gak, sebab kesihatan tak menentu nih... Ni pun mujur sahabat aku Afendi nak tumpangkan aku... Syukran ya akhi...

Demi tugas...kupergi jua...tinggalkan anak dan isteri...demi agama dan anak bangsa tercinta. Jumpa Rabu nanti ye Sayang...Muazz...Hajar...and 'baby'...

1 comments:

Ummai said...

Salam...tahniah..nak dapat baby ke-3..Marine dan faisal pun bakal menimang baby ke3 Mac depan..Alhamdulillah kekawan kita murah2 rezki belako...

Popular Posts