Tuesday, November 04, 2008

Back to school...

Alhamdulillah...sejak saya kurang berada di sekolah, ada gak la kawan-kawan yang rindu..bertanya khabar... mana taknya,...dekat dua minggu asyik takde kat sekolah... tapi bukannya pi fun fair...pi jalankan tanggungjawab gak... demi agama dan anak bangsa. Macam yang saya post sebelum nih, saya pi kat Melaka dan Port Dickson utk Mukhayyam Bahasa Arab Negeri Selangor...rasa pena pun tak hilang lagik...

Minggu ni keje makin banyak... terutama nak isi data e-pelaporan untuk bulan Oktober. dah dapat surat 6 Nov ni ada mesyuarat kat PPD Klang. Data yang dah siap nak kena submit ari tuh. Saya dah mintak kawan-kawan j-QAF yang lain isi sama... biar sama-sama dapat mahir isi data.

Banyak gak skrip soalan jawi dan Bahasa arab yang kena tanda...alhamdulillah zaujah sudi membantu, saya cuma key in markah dalam komputer jer... kalau tak, tu pun zaujah nak buat...

Sekolah ada dua minggu lagi... 12 hb ni ada Hari kecemerlangan... Murid kena buat persembahan... training pun tak sempat lagik... sibuk ngan data jer...

Tadi sempat gak baca blog sahabat kat Riyadh...best tul Azral kat sana...murah rezeki dia. dapat buat Umrah byk kali lak tuh... rezki masing2... doakan aku lak yer Azral...

Ok lah...nak sambung isi data...kepala maskin penin....

2 comments:

fa10 said...

kak faten bebas drpd isi data tu buat 3 thn...lps blk ke skolah ni mesti kerja menimbun

Hamidi said...

Apa nak buat kak faten, dah memang tugas kita... dah abih ke suamai belajar?? Bila nak sambung tugas kak faten pulak ye???

Popular Posts